Suhaila's FotoPage

By: Suhaila Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Mar-2009 21:56 Email | Share | | Bookmark
Malacca Trip

dedek ngn posenyer
cowboy....
7, 4 & 3
View all 24 photos...
trip tu melaka ni idea from my sisters since school holiday so kita ramai2 trun melaka bawak dorang jln2 tgk zoo n do other thing


Thursday, 26-Feb-2009 07:28 Email | Share | | Bookmark
BBQ @Nusa Indah (Also birthday my lil niece)

 
 
 
View all 23 photos...
On the CNY nite, we ols had a bbq at my mum house... it also to celebrate my lil niece birthday syirah a.k.a sica ( her cousin ajol call her with a new nickname)..... dah lama tak buat bbq kat umah mak........ everybody ader including my cousin 1 family from singapore... yg girls semuanye dok posing2 bergambo but sian kat husband aku... dia yang kena bakar semua mknan ... thank you bie...

masa sesi potong kek untuk sica , abang dia si syahir tu yg over2... aku belikan barnie suit for birthday gurl.....

happy birthday sica.... mimi luv u



Sunday, 25-Jan-2009 06:50 Email | Share | | Bookmark
Berkelah @ Jeram Toi

 
 
 
View all 14 photos...
a day before CNY me n my in law family g berkelah kat Jeram Toi @ Jelebu after cousin dorang kawen kat seremban....... so dari P.D umah uncle husband aku trus gerak gi jelebu... from there aku terus balik JB sambut CNY lak kat JB... it was a 1st time spent time with them but happening gak lah coz smua cousin husband aku giler2......




Wednesday, 31-Dec-2008 06:01 Email | Share | | Bookmark
Annual Dinner with Gapurna @ Sheraton Hotel

 
 
 
View all 9 photos...



Wednesday, 24-Dec-2008 20:31 Email | Share | | Bookmark
Christmast Eve @ The curve

 
 
 
View all 9 photos...
malam christmast tu aku jumapa ngn lyien which is dah 3 thun x jumpa... last jumpa masa tu danish baru stahun.... so just lepak kat the curve and dinner kat ayam penyet tu... oklah sedap gak....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net